Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Arezzo

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Arezzo genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Arezzo. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Arezzo guide

Biluthyrning Arezzo

Hyrbil Arezzo

Arezzo ligger i den italienska landsbygden i Toscana, särskilt i Arno Valley – ca. 60 km sydost om Florens .Staden har ca. 100.000 invånare (2010) – och industrin kännetecknas av ett antal industriella verksamheter, särskilt i keramik och smycken produktion.

Arrezzo grundades av romarna, och hade ursprungligen namnet Arretium. Staden upplevde en blomningstiden av medeltiden, och det finns fortfarande rester av den stora medeltida arkitektur i staden.

Bland de största attraktionerna är den gamla stadsmuren och den gotiska katedralen från 1277. Kyrkans hus, inklusive helgedom till den berömda påven Gregorius 10. En annan vacker kyrkan Santa Maria della Pieve. Den byggdes i början av 1100-talet och är den äldsta. Det anses vara en av de vackraste romanska byggnaderna i hela Toscana, och är därför ett mycket populärt resmål.

Flera kända medeltida konstnärer födda i Arrezo – inklusive sonettedikteren Petrarca och målaren Giorgio Vasari. Barndomshem av den senare, Casa di Vasari, bevaras – och är nu den mest kända museet.

Den närmaste flygplatsen är Siena Ampugnano Airport , ca. 90 km väster om Arezzo.