Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Alghero

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Alghero genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Alghero. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Alghero guide

Biluthyrning Alghero

Hyrbil Alghero

Alghero ligger på den nordvästra kusten av den italienska ön Sardinien .Staden har en befolkning på drygt 40.000 (2010). Alghero är i grunden en traditionell fiske och hamnen – men det har också en betydande turism. En period under medeltiden stadens katalanska kolonin och katalanska språket och kulturen har fortfarande inflytande här.

En av egenskap hos Alghero, som grundades 1102, är den traditionella, sjöfart matkultur.Det tjänar skaldjur som musslor, krabbor, humrar och räkor nästan överallt.

Annars har staden många historiska sevärdheter att erbjuda, inklusive den vackra Alghero katedralen från 1500-talet och resterna av den gamla befästningar runt staden, inklusive grind Torre del Portal. Den mest spektakulära attraktion är något utanför centrum: Grotta di Nettuno (Neptunus grotta) – en imponerande stalakittgrotte. Ingången är bara en meter över havet, och du kan få det via en stentrappa ristade in i klippan ovanför. Det finns regelbundna guidade turer här.

Alghero är också en badort, och stränderna bjuder in. Mellan stranden och gamla stan, vilket är en attraktion i sig, ett populärt hotell och nattliv område i Lido.

Alghero är också en bra bas för att utforska andra delar av Sardinien.

Den närmaste flygplatsen är Alghero flygplats Fertilia ligger 10 km norr om staden.