Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Italien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Italien genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Italien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Italien guide

Biluthyrning Italien

Hyrbil Italien

Italien söderut i Europa, och har en gemensam gräns med Frankrike , Schweiz , Österrike och Slovenien i öster.Inom den italienska gränsen är också Lilleputtlandet stater San Marino och Vatikanstaten. Italien   En av de ursprungliga EU-länder.Landet täcker en total yta på drygt 300 000 km2 och har en befolkning på nästan 60 miljoner (2010).

Italien består huvudsakligen av Appennine halvön, en stor halvö i Medelhavet och de två viktigaste öarna Sicilien och Sardinien .I nordöst är Adriatiska havet, i sydöst Joniska havet i sydväst, och Tyrrenska havet i nordvästra Liguriska havet.

Italiens huvudstad är Rom, som har cirka 2,7 miljoner invånare. Andra större och populära städerna Milan , Florens , Venedig , Neapel och Palermo.

Det finns en hel del berg i Italien. Längs halvön – från söder till norr – stretching Apenninerna bergskedja tills den möter Alperna, där några av Europas högsta berg ligger. Nämnas måste också vara “vilande” vulkanen Vesuvius nära Neapel och den aktiva Etna på Sicilien. Annars är landet korsas av flera floder, däribland Po (vilket är viktigt för den bördiga Poslätten i norr), Arno och floden Tibern (som löper genom Rom).

Italien är ett av Europas mest populära turistmål på grund av dess rika historia, sina många kulturskatter och dess världsberömda mat och vinkultur. Landet har flera bevarade fornminnen (inklusive utgrävda städerna Pompeji Herculanum av Neapel ) – och alla gamla centrum av huvudstaden Rom är en UNESCO: s världsarvslista.

Italiens största och livligaste flygplats är Fiumicio International Airport (“Leonardo da Vinci”)   utanför Rom.Andra viktiga internationella flygplatser Milan Airport – Malpensa och Neapels flygplats – Copodichino .