Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Israel

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Israel genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Israel. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Israel guide

Biluthyrning Israel

Hyrbil Israel

Israel, med sin relativt lilla yta på ca 20 000 km2, är ett land i Mellanöstern, med en kustlinje vid Medelhavet.I norr, landet mot   Libanon , i öster av Syrien och Jordanien – och i sydväst mot Egypten .Dessutom är de palestinska områdena Västbanken och Gaza, som delvis är ockuperat av Israel i dess omedelbara närhet. Befolkningen i Israel är cirka 7300 tusen (2010) – av vilka de flesta är judar.

Jerusalem (725.000 invånare) är Israels formella huvudstad, men statusen är omtvistad.I praktiken är det kuststaden Tel Aviv   som fungerar som administrativt centrum.Andra viktiga städer är Haifa och Eilat .

Landskapet i det lilla landet är mycket varierande med slätter längs kusten och bergen och kullarna inåt landet. Det finns också flera sjöar, bland annat den världsberömda Döda havet – känd för sin extremt höga salthalten.

Landets största turistattraktion är Jerusalem , en helig stad för alla tre världsreligioner: judendom, kristendom och islam.Här kan du besöka ett antal viktiga religiösa monument – inklusive Västra muren, den heliga gravens och Al Aqsa-moskén. Annars Eilat, i spetsen för Röda havet – en turistmagnet, med sina många vackra stränder.

Israels största flygplats är Ben Gurion International Airport , som ligger utanför Tel Aviv .