Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Island

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Island genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Island. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Island guide

Biluthyrning Island

Hyrbil Island

Island är Europas näst största ö och en republik i norra Atlanten, mellan Norge och Grönland.Trots sin yta på 103.000 km2, inte landa mer än runt 307.000 invånare (2010).Cirka 120 000 av dem bor i huvudstaden Reykjavik .Andra områden är Kópavogur, Hafnafjordur och Akureyri.

Det är bara kusten som är bebodda, eftersom det inre av ön domineras av berg, vulkaner och glaciärer lavaørkener. Den isländska kusten präglas av fjordar, stiger bergen i inlandet till cirka 2000 meter. Den högsta toppen är Hvannadalshnúkur (2   110 meter.).Flera av vulkaner på Island är allt mer aktiva. Den mest kända är Hekla och Katla. Glaciären Vatnajökull är den näst största glaciär i Europa. Bara Austfonna på Svalbard är större. Den har en yta på över 8.000 km2.

En av de största turistattraktionerna i Islands Vatnajökull nationalpark. En annan populär attraktion är vattnet sprutande varma våren Geysir, som ligger i Haukadalur (där det också finns en nationalpark). Även vikingarna gamla saker någonstans Thingvellir nämnde – som är på UNESCO: s lista över världsarv.

Islands största flygplats är Keflavik International Airport – ligger cirka 50 miles sydväst om huvudstaden.