Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Irland

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Irland genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Irland. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Irland guide

Biluthyrning Irland

Hyrbil Irland

Irland (Eire) är en stor ö som ligger väster om Storbritannien, och de flesta av ön är republiken med samma namn. Resten – Nordirland – är en del av konungariket Storbritannien och Nordirland. Landet har en befolkning på 4,5 miljoner (2010) och en yta på cirka 70 000 km2.

Huvudstaden i Irland är Dublin , som har cirka 1 miljon invånare.Andra viktiga städer är  Kork (ca 120.000 invånare), Limerick (ca 86 000 invånare) och Galway (ca 65 000 invånare).

Irland kännetecknas av ett kuperat landskap med några berg når upp till ca 1000 meters höjd. På grund av de stora grässlätter kallas Irland ofta ”den gröna ön”. Mot väster Atlanten till Irland och öster om Irländska sjön.

Bland sevärdheterna i Irland finns en mängd konstnärliga och kulturella skatter – och huvudstaden Dublin är känd för sin välbevarade arkitektur från 1700 – och 1800-talet, bland annatDublin Castle. Annars Dublin livlig utelivsby – känd för sina många pubar.

Irlands största flygplats är Dublins internationella flygplats , som ligger ca. 12 km utanför huvudstaden.Andra viktiga internationella flygplatser är Cork Airport och Shannon Airport .