Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Kreta

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Kreta genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Kreta. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Kreta guide

Biluthyrning Kreta

Hyrbil Kreta

Kreta (621.000 invånare år 2011) ligger mellan Egeiska havet och Medelhavet, och är den största och folkrikaste av de grekiska öarna.

Kreta har tre bergskedjor, och den högsta topp – Idhi Oros – åtgärder 2545 m

Kreta får cirka 3 miljoner besökare per år och öns största industri är turism, handel och service. Det behagliga klimatet, stränder och de många arkeologiska monument har gjort Kreta sedan 1970-talet har varit en mycket populär semesterort.

Kretas huvudstad – Heraklion (Heraklion) – ligger på öns norra kust, och har 173.000 invånare (2011). Staden är därför den 4: e största i Grekland .Från hamnen i Heraklion är bilfärjan till sådan Pireus – ligger precis utanför Aten .

Andra större städer på Kreta är Chania (Chania) och Rethymnon.

Några av de mest berömda sevärdheterna på Kreta inkluderar forntida Knossos, det arkeologiska museet i Heraklion, ruinerna av det minoiska staden Gournias och Samarien – som är Europas längsta.

Kretas största flygplats är Heraklion International Airport – ”Nikos Kazantzakis” – Ligger 5 km öster om Heraklion centrum.Den något mindre flygplats –  Chanias internationella flygplats – är också ofta används för charter.