Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Grekland

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Grekland genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Grekland. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Grekland guide

Biluthyrning Grekland

Hyrbil Grekland

Grekland ligger i sydöstra Europa och till mycket söder om Balkan. Dessutom har landet ett antal större och mindre öar i Egeiska havet, ön Kreta. Fastlandet   Grekland gränsar till Albanien i nordväst, det Republiken Makedonien och Bulgarien i norr, och Turkiet   i öster.Befolkningen är cirka 10, 8 miljoner (2010), och landet med en yta på ca. 132   000 km ².I huvudstaden   Aten är hem för 745.500 personer (3,5 miljoner om hela storstadsområdet ingår).

Andra större städer är Thessaloniki och Pireus på fastlandet, Heraklion ( Iraklion ) på Kreta och Rhodos stad på ön Rhodos .

Landskapet i både Grekland och i många av öarna (t.ex.Kreta) består av en massa berg – med flera toppar på upp till mellan 2000 och 3000 meter.

Grekland har ett antal historiska sevärdheter att erbjuda – många går tillbaka till antiken – och ett antal av dem världsarv. Detta inkluderar Akropolis i Aten, resterna av den minoiska kulturen på Kreta (Knossos bl.a.palasset) – som är från tiden mellan ca. 2000 och 1450 f.Kr. Kr.

Den största flygplatsen i Grekland, Eleftherias Veniselos internationella flygplats , som ligger några miles öster om Aten.Annars kan flygplatserna i Rhodes och Kreta mycket upptagen – och har en stor turisttrafik på sommaren.