Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Vienne

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Vienne genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Vienne. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Vienne guide

Biluthyrning Vienne

Hyrbil Vienne

Vienne (30   400 invånare år 2002) ligger i regionen Rhône-Alpes, i departementet Isère, 30 km söder om Lyon. Staden är känd för metallurgisk och kemisk industri – liksom textilier och skor.

Staden är mycket gammal och det finns många romersk byggnad minnen som hålls främst Augustus och Livia tempel och den romerska teatern.

Vienne har flera vackra kyrkor: St-Pierre kyrkan, dels från 500-talet, är nu ett arkeologiskt museum.Annars är en romansk klosterkyrka från 1100-talet och en vacker gotisk katedral från 1100 till 1400 som nämns.   Utöver detta är det anmärkningsvärt att många hem från 1400 – och 1500-talet finns bevarade.

En händelse som har satt den moderna Vienne på kartan, är en internationell jazzfestival som äger rum varje år i juni / juli i den romerska teatern.