Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Tours

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Tours genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Tours. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Tours guide

Biluthyrning Tours

Hyrbil Tours

Turer ligger i centrala Frankrike , ca. 240 km sydväst om Paris   – Och är huvudstad i departementet Indre-et-Loire.Stadens viktigaste artärer –   Loire – är också Frankrikes längsta flod.Dess befolkning är omkring 140.000 (2010), och man uppskattar förorter – stigande befolkning till över 300.000.

Turer är både en viktig knutpunkt i denna del av landet – och en stor industristad. Detta är särskilt kemi-och läkemedelsindustrin samt textil tillverkning.

Tours är en gammal stad, som hade en viktig position i det romerska riket under de första århundradena av den kristna eran. Annars 732 ett viktigt år i dess historia. Charles Martel besegrade när en stor arabisk armé mellan Tours och Poitiers. Staden upplevde en period av expansion under senmedeltiden och renässansen, men upplevde en betydande nedgång i slutet av 1600-talet.

Mycket av de gamla byggnaderna förstördes under 2: a Världskriget, men ett antal viktiga byggnader undvek fortfarande allvarliga skador. Därför Tours har fortfarande många arkitektoniska sevärdheter från glansdagar under medeltiden och renässansen – särskilt i den gamla staden vid floden Loire. Detta inkluderar den gotiska katedralen St Gatien – byggda under perioden 1170-1547, St Julien kyrkan från mitten 1200-talet och Ärkebiskopens palats från 1600-talet som nu rymmer ett intressant museum för konst.

Den närmaste flygplatsen är Tours Val de Loire flygplatsen , som ligger 6 km nordost om staden