Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Tours Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Tours Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Tours Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Tours Flygplats guide

Biluthyrning Tours Flygplats

Hyrbil Tours Flygplats

Tours Loire Valley Airport (TUF) – som på franska kallas ”Aéroport Tours Val de Loire” – är en mindre flygplats i det franska Indre-et-Loire, – ca. 6 km nordost om centrum Tours .Flygplatsen tjänar mellan 50.000 och 100.000 passagerare årligen.

Anslutningen mellan flygplatsen och centrum av Tours betjänas av bussar med täta avgångar. Alternativt kan du använda vanliga stadsbussar eller taxi.

Det finns reguljära flyg från Tours flygplats till London och Porto i Portugal   med flygbolaget Ryanair.Annars finns det en betydande säsongsbetonad och chartertrafik härifrån till flera europeiska destinationer. Om du vill hyra en bil i Tours, kan det göras på en av de internationella biluthyrningsfirmor representerade på flygplatsen terminalen – inklusive Avis, Europcar, Hertz och National.

De offentliga lokaler på flygplatsen inkluderar en restaurang och kiosk. Det finns också businesscenter i terminalbyggnaden samt bank och växlingskontor. Det närmaste hotellet är Comfort Hotel Tours ligger 2 km från flygplatsen.