Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Toulon

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Toulon genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Toulon. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Toulon guide

Biluthyrning Toulon

Hyrbil Toulon

Toulon ligger vid Medelhavet, närmare bestämt i regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur, där det är huvudstad i departementet Var. Avståndet norr om storstaden Marseille är 65 km.Det finns cirka 162.000 invånare i Toulon (2010), men om du inkluderar förorterna och den närliggande staden Hyères har befolkningen ökat till över en halv miljon.

I Toulon blev Frankrikes första flottbas byggdes, och staden har fortfarande en stor betydelse försvarspolitik som den viktigaste stationen för den franska Medelhavet flottan. Staden har också en Naval Academy – och i övrigt präglas av en mångfald bransch. Nära till de mest populära orterna på den franska Rivieran tillåter turister till staden är relativt stor.

Mycket av Toulon förstördes under 2: a Världskriget, men en del av den gamla staden är fortfarande bevarade. Här kan du känna transporteras till medeltiden när man går i de smala gränderna. En speciell egenskap hos den gamla staden är många vackra fontän, den äldsta från 1668. Även den vackra katedralen Notre Dame (eller Toulon Cathedral) ligger här. Det inleddes på 1100-talet, men inte förrän på 1800-talet.

Resten av staden präglas av modern efterkrigstiden arkitektur. Ett antal äldre befästningar ligger på höjderna runt staden, men det finns också ett antal monumentala byggnader från 1800-talet i staden ofta kallas ”Baron von Haussmann” (uppkallad efter en av den moderna Toulon: s ”fäder”).

Toulon kan skryta annars flera intressanta museer – inklusive en marin museum, några historiska museer och ett konstmuseum.

Den närmaste flygplatsen är Toulon-Hyeres Airport , som ligger ca. 21 km öster om Toulon centrum