Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Saint Malo

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Saint Malo genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Saint Malo. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Saint Malo guide

Biluthyrning Saint Malo

Hyrbil Saint Malo

De kustnära staden Saint-Malo ligger nordväst om Frankrike – i regionen Bretagne – och tillhör det franska Ille-et-Vilaine.

Saint-Malo är en populär strand och resort – ligger vid mynningen av Rance floden och Atlanten. Det finns färja från hamnen i Saint-Malo sådan Plymouth   England .

Staden har ca 50.000 invånare (2010) – men när turisterna tar Saint-Malo under sommaren, vilket ökar dess befolkning på nästan 200.000.

Tides är stora skillnader i kuststaden, och det kan vara upp till 14 meter mellan ebb och flod.

Den gamla stadsmuren från mitten-Saint-Malo finns fortfarande kvar och omger den gamla staden – ligger på en udde. Det är också stadens största turistattraktioner – inklusive slottet ”Château de Saint-Malo” från 1400-talet och kyrkan ”Cathedrale St-Vincent de Saint Malo” från 1100-talet.

Inom stadsmuren är trevliga gator med hotell, restauranger, barer och butiker, och ett gånger par i veckan höll de fina utomhus marknader här – vilket är mycket populärt för turister.

Badstränder i Saint-Malo är också en naturlig dra för turister, och det finns goda möjligheter till olika vattensporter.

Akvarium ”La Grand Aquarium – Saint-Malo” rekommenderas också ett besök. Här är 9 olika temautställningar inklusive tropiska fiskar, hajar, gigantiska krabbor, sköldpaddor, etc.

Den närmaste flygplatsen är Dinard – Pleurtuit – Saint-Malo Airport, som ligger 16 km sydväst om centrum.