Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Rodez Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Rodez Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Rodez Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Rodez Flygplats guide

Biluthyrning Rodez Flygplats

Hyrbil Rodez Flygplats

Rodez Airport – Aveyron (RDZ), kallas i franska ”Aéroport de Rodez – Aveyron” ligger i södra Frankrike – 11 km nordväst om stadens centrum Rodez.

Rodez flygplats är en liten – men växande – internationell flygplats, som tjänar ungefär 140.000 passagerare per år (2010). Flygbolagen Ryanair, Air France och Hex Air har direktflyg härifrån till sådana  Paris – Orly, Lyon , Dublin och London .Under 2012 kommer det också att lansera en ny flygning till   Bryssel .

Flygplatsen öppnades 1970, och först fick internationella flygningar under 2003. Rodez flygplats har en terminalbyggnad, där det finns faciliteter såsom internet, en restaurang / café / bar (öppen i juni 2012), ATM och mötesrum. Flygplatsen är handikappanpassad.

Det finns flera hotell i området – inklusive 3 star ”Hostellerie De Fontanges” – som är en 10 min. i tid från terminalbyggnaden.

Det finns ingen kollektivtrafik från flygplatsen till centrum av Rodez, men utanför terminalbyggnaden har enkel tillgång till taxi. Om du vill hyra en bil i Rodez, den biluthyrningsföretag Avis, Hertz, Europcar och nationella kontor på flygplatsen.