Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Rennes

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Rennes genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Rennes. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Rennes guide

Biluthyrning Rennes

Hyrbil Rennes

Rennes ligger nordväst om Frankrike , och är centralort i regionen Bretagne.Staden tillhör ministeriet för Ille-et-Vilaine, som ligger vid sammanflödet av Ille och Vilaine möts. Rennes har cirka 210.000 invånare (2009).

Rennes är ett viktigt kulturellt och kommersiellt centrum och en viktig kommunikationscentral – då både motorväg och järnväg mellan Paris och Brest rinner genom staden.

Rennes var ungefär förstördes i en brand 1720, och de enda byggnader som överlevde branden är imponerande Justitiepalatset från 1654 samt rådhuset från 1700-talet – med torn och paviljonger.

Andra populära attraktioner i staden inkluderar Cathedral St Pierre från 1845, den vackra ”Jardin du Thabor” – både rosenträdgård och botanisk trädgård, och ”Space Science” – ett centrum med planetarium och interaktiva utställningar för hela familjen.

Konst buffs bör besöka ”Musée des Beaux-Arts” i Rennes, som är ett konstmuseum med skulpturer och målningar från 1300-talet fram till 1800-talet.I den här utställningen, verk av Picasso, Gauguin, Dufy och Rubens.

Stadens flygplats – Rennes flygplats – St Jacques – ligger 9 miles sydväst om centrum.