Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Poitiers

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Poitiers genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Poitiers. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Poitiers guide

Biluthyrning Poitiers

Hyrbil Poitiers

Poitiers är beläget i västra Frankrike , och är den viktigaste både regionen Poitou-Charentes och ministeriet Vienne.Poitiers har ca 90.000 invånare, medan huvudstadsregionen har en befolkning på ca. 250.000 (2009).

Staden ligger vid floden Clain – 155 km sydost om Nantes .Poitiers är främst en administrativ, – kommunikation och handel. Staden har också en egen högskola, som grundades 1432.

En stor turistattraktion i Poitiers är den historiska stadskärnan, omgiven av resterna av den medeltida stadsmuren. Detta är också den gotiska Peterskyrkan från 1379, kyrkan ”Notre-Dame la Grande de Poitiers” från 1100-talet – med dess slående fasad och basilika ”St Hilaire le Grand” från 1000.

Andra attraktioner i staden inkluderar Justitiepalatset ”Le Palais de Justice de Poitiers” från 1100-talet, vattentornet från 1887, och konstmuseet ”Musée Sainte-Croix” med utställningar av målningar och skulpturer.

10 km norr om staden är den populära nöjesparken ”Futuroscope”, där attraktioner inkluderar utsiktstorn, planetarium, IMAX teater och mycket, mycket mer. Många av attraktionerna är baserade på avancerad teknik och multimedia. Futuroscope hade 1,8 miljoner besökare under 2010.

Flygplats Poitiers-Biard Airport ligger 3 km utanför staden.