Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Poitiers Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Poitiers Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Poitiers Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Poitiers Flygplats guide

Biluthyrning Poitiers Flygplats

Hyrbil Poitiers Flygplats

Poitiers-Biard Airport (PIS) kallas på franska ”Aéroport de Poitiers-Biard,” och ligger 3 km väster om Poitiers stad i västra Frankrike .

Flygplatsen öppnades 2002 och har en terminalbyggnad. Det finns direktflyg härifrån till hemma och utomlands, och flygbolag Airliair och Ryanair har både årliga och säsongsmässiga vägar till Lyon , Ajaccio (Korsika), London , Edinburgh , Düsseldorf, Trevligt , Venedig , Rom , Barcelona och Milano .

I terminalbyggnaden finns flera anläggningar för resenärer – inklusive café, restaurang, bar, uttagsautomat (ATM), internet (Wi-Fi), VIP Lounge och några butiker som säljer gåvor / souvenirer.

Transport till centrum av Poitiers består främst av taxi eller buss. Om du vill hyra en bil i Poitiers, den biluthyrningsföretag Hertz, Avis, Budget, Europcar och National kontor i ankomsthallen på flygplatsen.

Det finns inga hotell på Poitiers flygplats, men det finns gott om boende i staden.