Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Perpignan Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Perpignan Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Perpignan Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Perpignan Flygplats guide

Biluthyrning Perpignan Flygplats

Hyrbil Perpignan Flygplats

Perpignan flygplats – Rivesaltes (PGF) – som på franska kallas ”Aéroport de Perpignan – Rivesaltes” – ligger 6,4 km norr om centrum av Perpignan i södra Frankrike .

Flygplatsen öppnades 1964 och har en terminalbyggnad. Perpignan flygplats servad 363.000 passagerare under 2010, och har flygningar till både inhemska och utländska.

Flygbolagen Ryanair, Air Lingus, Air France och Flybe har direktflyg från Perpignan flygplats till sådana Paris , London , Birmingham , Bryssel och Dublin .

Flygplatsen är relativt liten och har begränsade faciliteter för resenärer. Men det finns en restaurang / café, butik, kiosk, turné-skrivbord och uttagsautomater i terminalbyggnaden.

För att komma till Perpignan centrum, kan du använda vanlig buss eller taxi. Om du vill hyra en bil i Perpignan, har du möjlighet att hämta din hyrbil på flygplatsen. Flera välrenommerade biluthyrningsföretag har sina kontor här – inklusive Avis, Budget, Hertz, Sixt och Europcar.