Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Paris

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Paris genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Paris. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Paris guide

Biluthyrning Paris

Hyrbil Paris

Paris, Frankrike huvudstad, ligger strax nedanför där floden Marne rinner ut i Seine, och den senare delar staden i två delar: den högra stranden och Left Bank. Själva staden, Ville de Paris, har en befolkning på ca. 2.200.000 (2010), medan den större stadsregion Paris har en total befolkning på mellan 11 och 12 miljoner. Ville de Paris är administrativt uppdelat i 20 så kallade “arrondissementen”.

Paris allmänt betraktas som Europas kulturella och modets huvudstad, erbjuder otaliga attraktioner. Några av de mest kända och populära besöksmål är den gotiska katedralen Notre-Dame, ligger på Ile de la Cité i mitten av Seine. Det börjades före år 1200 och är en av världens mest kända kyrkor. Från tornet (387 steg), finns fina vyer över centrala delar av Paris. Andra kända kyrkor i Paris är den vita basilikan Sacre Coeur, som ligger på Montmartre kullen från sent 1800-tal och mycket vackra St Sulpice kyrkan från 1754, som ligger i St Germain.

Paris mest kända landmärke, Eiffeltornet, som byggdes 1889 för hundraårsjubileet av franska revolutionen. Tornet är 324 meter högt (inklusive antennen på toppen), och var en gång världens högsta byggnad. Det finns en hiss till toppen, och därifrån har du en fantastisk utsikt. Nästan lika berömd är Triumfbågen till den okände soldatens, som ligger på Place de l’Etoile (stjärnans torg), i ena änden av Champs Elysées. I andra änden av gatan står Place de la Concorde, där det finns en över 3000 år gammal   Egyptiska   obelisken.Intill Place de la Concorde är den vackra Tuilerierna.

Parken är också Frankrikes mest populära konstmuseum, Louvren, där alla stora bilden av konsthistorien är representerade – inklusive Leonardo da Vincis målning “Mona Lisa”. I en metropol som Paris, finns det naturligtvis ett antal andra museer (däribland den moderna Centre Pompidou), förutom opera, teatrar, konserthus och andra kulturinstitutioner.

När det gäller arkitektur, flera av broarna över Seine sevärd. Detta är särskilt äldsta, Pont Neuf – som byggdes så tidigt som 1600.

Annars Paris är känt för sina rika restaurang erbjuder. Ett besök till några av de charmiga uteserveringar i den pittoreska Quartier Latin på den vänstra stranden, är ett måste för alla Paris turist.

Paris besöks årligen av mer än 30 miljoner turister, däribland många barnfamiljer – garanterat att sätta resan på den gigantiska nöjesparken Disneyland Paris – ca. 30 km öster om staden.

Det finns flera flygplatser i närheten av Paris, inklusive de två största flygplatserna Paris – Orly Airport och Paris Roissy-Charles-de-Gaulle .