Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Paris Orly Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Paris Orly Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Paris Orly Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Paris Orly Flygplats guide

Biluthyrning Paris Orly Flygplats

Hyrbil Paris Orly Flygplats

Paris Orly Airport (ORY) – Aéroport de Paris-Orly – ligger 15 kilometer söder om Paris centrum .Den har två terminaler, en för inrikesflyg och en för utländska flygningar. Flygplatsen betjänar över 26 miljoner passagerare per år, vilket gör det Frankrikes näst mest trafikerade.

Orly har huvudansvaret för den regionala trafiken till och från Paris – men det finns också flyg härifrån till ett antal internationella destinationer i många delar av världen.

Kommunikationen mellan Orly och Paris är mycket bra. Genom att använda en kombination av tåg / tunnelbana finns en kontinuerlig anslutning. Om du föredrar bussen, även erbjuda bra. Avståndet är också hanterbar med taxi.

Om du vill hyra en bil, erkände de internationella biluthyrningsfirmor som Avis, Europcar, Hertz, National och Sixt kontor på flygplatsen.

Det finns flera restauranger på Paris Orly Airport, och dessutom finns det ett antal butiker och andra tjänster här – inklusive business centre, internetuppkoppling, och bank / valutaväxling.

Det närmaste hotellet är Hotel Air Plus, som ligger precis vid flygplatsen. Utöver detta, TO MON 12,10 hotell välja mellan inom en 5 km radie.