Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Nîmes

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Nîmes genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Nîmes. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Nîmes guide

Biluthyrning Nîmes

Hyrbil Nîmes

Nîmes är beläget i sydvästra franska provinsen Languedoc-Roussillon, och är huvudstad i departementet Gard. Avståndet till staden Marseille handlar om. 120 km. Nîmes har knappt 150.000 invånare (2010), och har en betydande industri – särskilt i vin, frukt bearbetning och textil. Den välkända klädmärke Denim kommer därifrån.

Nîmes har varit den sedan förkristen tid (Nemausus) – och är känd för sina många monument från romartiden. Dessa är naturligtvis bland stadens främsta attraktioner. Detta inkluderar den   Corinthian tempel “Maison Carrée” från omkring år 100 e.Kr.Kr, den imponerande amfiteatern – som är den bäst bevarade romerska byggnad i Frankrike , resterna av den gamla stadsmuren (och gate) – och akvedukten “Pont du Gard”.

Andra attraktioner som är värda att nämna, är katedralen “Saint Castor”, som är byggd över en gammal tempel Augustus – och det moderna konstmuseet “Norman Fosters Carree d’Art”, som anges i 1986 som Maison Carrée.

Den närmaste flygplatsen är Nimes Airport , som ligger ca. 20 km sydost om centrum.