Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Nîmes Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Nîmes Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Nîmes Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Nîmes Flygplats guide

Biluthyrning Nîmes Flygplats

Hyrbil Nîmes Flygplats

Nimes Airport (FNI) – som på franska har det långa namnet “Aéroport de Nimes, Ales-Camargue-Cévennes” – är en flygplats belägen 20 km sydost om Nimes , särskilt i byn Saint-Gilles.

Flygplatsen betjänar främst bområdet runt Nîmes och Provence. Det finns reguljära flyg från här med flygbolaget Ryanair London och Bryssel .

Det finns en restaurang, snackbar och konferensmöjligheter i terminalen – och en önskan att bo på flygplatsen, det finns tre hotell i området.

Att ta sig från flygplatsen till centrum av Nîmes, kan man använda antingen buss eller taxi – om du sedan inte väljer att köra själv. Kontakta i så fall en av de internationella biluthyrningsfirmor representerade på flygplatsen – inkluderat Alamo, Avis, Budget, Europcar och Hertz.