Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Mulhouse

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Mulhouse genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Mulhouse. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Mulhouse guide

Biluthyrning Mulhouse

Hyrbil Mulhouse

Mulhouse, som också är känd under det tyska namnet Mulhouse, en stad som ligger långt öster om Frankrike – Särskilt vid floden Ill och Canal du Rhône au Rhin.Detta är den största staden i departementet Haut-Rhin och den näst största i regionen Alsace. Staden har ca. 112.000 invånare (2010), men det uppskattas förorter, stiger siffran till cirka 240.000.

Mulhouse är först och främst en viktig industristad, där vi bland annat För Peugeot bilfabrik. Dessutom har staden länge textilindustrin traditioner.

Dess historia har tidvis varit turbulent, och det har varit omväxlande franska och tyska – som fortfarande präglar kultur och arkitektur. Sedan 1919, tillhörde staden till Frankrike, men den har fortfarande en stor tysktalande befolkningen.

Bland underverk Mulhouse, finns det flera intressanta museer, däribland en regering bil museum (Musée National de l’Automobile de Mulhouse) och Frankrikes största järnvägsmuseum (Musée Français du Chemin de Fer). Ett besök på världens största Textile Museum (Le Musée de l’Impression sur Etoffes de Mulhouse) är också en givande erfarenhet. Sammanlagt 6 miljoner olika mönster har samlats här! Dessutom har staden också en egen allmän historia museum.

Bland andra attraktioner måste särskilt Zoologiska och Botaniska trädgård nämns.

Flygplatsen Basel-Mulhouse-Freiburg flygplats (som tjänar tre städerna Basel, Mulhouse och Freiburg) ligger 32 miles sydost om Mulhouse centrum.