Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Mulhouse Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Mulhouse Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Mulhouse Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Mulhouse Flygplats guide

Biluthyrning Mulhouse Flygplats

Hyrbil Mulhouse Flygplats

Basel-Mulhouse-Freiburg flygplats (BSL, MLH, EAP) är en internationell flygplats som betjänar städerna Basel ( Schweiz ), Mulhouse ( Frankrike ) och Freiburg (Tyskland).Det ligger i Frankrike i kommunen Saint-Louis rätt på gränsen till Schweiz och Tyskland. Totalt 4,5 miljoner passagerare passerar flygplatsen varje år.

Flygplatsen ligger 32 miles sydost om Mulhouse centrum.

Det speciella med denna flygplats, är att det ”tillhör” städer i tre länder (ett resultat av den så kallade Schengenavtalet). I praktiken är det särskilt anpassad för passagerare som går antingen till Mulhouse eller Basel, eftersom det finns separata utgångar med separat franska och schweiziska passkontrollen. Highway to Basel är ”Swiss” även på den franska sidan av gränsen (dvs ingen fransk passkontroll och inga utgångar till en är på den schweiziska sidan. Om man till Freiburg, måste man välja att antingen gå via Frankrike eller via Basel i Schweiz.

Det finns tre avgångshallar annars, och bör informera i förväg om vilken du ska välja – beroende på destination.

Trafikförbindelserna både till Mulhouse, Basel och Freiburg är bra – och du kan välja mellan bussar och tåg till alla tre städer. Dessutom kan man naturligtvis använda taxi som är överkomligt pris förhållandet görs om till Mulhouse och Basel, men dyrt om du tänker Freiburg.

Flera internationella biluthyrningsföretag har kontor på flygplatsen (Avis, Budget, Europcar, Hertz, National och Sixt), men du måste välja att hyra en bil på franska eller schweiziska delen av flygplatsen.

I terminalbyggnaderna finns en gourmetrestaurang och en mängd barer och små kaféer. Det finns också flera kiosker och butiker (inklusive tull) där – förutom att flygplatsen erbjuder utmärkta konferens. Det finns inga hotell på flygplatsområdet.