Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Metz

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Metz genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Metz. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Metz guide

Biluthyrning Metz

Hyrbil Metz

Metz ligger i nordöstra delen av Frankrike i Lorraine. Staden har 125.000 invånare (2005), och ligger där floderna Mosel (Mosel) och Seille möts. Metz är en industri-och handelscentrum för jordbruksprodukter. Dessutom är staden också en viktig flod hamn. Platsen är också navet för anslutningar till andra länder, till exempel Tyskland och Luxemburg.

I Metz, kan man besöka flera museer, gallerier och arkeologiska samlingar. Staden har många vackra gamla byggnader. Stadens centrum Place d’Armes är den gotiska St.Étiennekatedralen from 1200-1500-talet.

Den äldsta kyrkan i Frankrike, ”är St-Pierre-aux-Nonnans» ligger i Metz, som byggdes mellan 380 och 395 e.Kr.Kr. Metz är också en modern stad med bra shopping och bra restauranger.