Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Marseille Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Marseille Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Marseille Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Marseille Flygplats guide

Biluthyrning Marseille Flygplats

Hyrbil Marseille Flygplats

Marseille-Provence Airport (MRS) – Aéroport Marseille-Provence – Frankrike 3: e största flygplats. Det tjänar över 6 miljoner passagerare per år och ligger ca 27 km nordväst om Marseille .

Flygplatsen har två huvudsakliga terminaler, en för inrikes trafik och en för internationella samtal. Dessa är inom gångavstånd från varandra. I en terminal är alla viktiga servicefunktioner, och här finns också flera restauranger. Den andra terminalen är basen för ett par lågprisbolag – inklusive EasyJet och Ryanair. Marseille-Provence Airport har regelbundna flygningar till många destinationer över hela världen.

Den billigaste och mest effektiva sättet att ta sig från flygplatsen till centrum av Marseille, är att använda en av de många bussar som går till centralstationen. Annars kan man naturligtvis också bok taxi, men det är relativt dyrt.

Om du vill hyra en bil, lämna den lätt ordna i den centrala terminalen. Flera av de mest kända internationella biluthyrningsfirmor finns här – inklusive Avis, Budget, Europcar, Hertz, National och Sixt.

Det finns flera hotell i flygplatsområdet, däribland Novotel, Ibis, Best Western och Holiday Inn.