Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Lyon Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Lyon Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Lyon Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Lyon Flygplats guide

Biluthyrning Lyon Flygplats

Hyrbil Lyon Flygplats

Den internationella flygplatsen Aéroport Lyon-Saint Exupéry (LYS) ligger öster om stadens centrum, och är uppkallad efter den berömda författaren och flygpionjär Antoine de Saint-Exupéry. Avståndet till Lyon är 20 km.

Flygplatsen har två terminaler, och mellan dem ligger den centrala shopping-och serviceområde.

Lyon flygplats, med sina 6,5 miljoner passagerare per. år, den fjärde mest trafikerade flygplatsen i Frankrike .Härifrån finns det reguljära flygningar till flera destinationer i världen.

För att komma från Lyon Luftavn till Lyon centrum, finns det flera möjligheter. Du kan använda höghastighetståg TGV (som också linjer härifrån till   Paris   och Marseille) – eller så kan du använda en av de många busslinjer.Taxi är naturligtvis också en möjlighet, och arbetar också för närvarande på planer för en separat tunnelbanelinje till / från flygplatsen.

Om du vill hyra en bil i Lyon flygplats är utbudet bra. Majoriteten av de kända internationella biluthyrningsfirmor i själva verket presenteras här, inklusive Avis, Budget, Europcar, Hertz, National och Sixt.

För turister med goda råd är också möjligt att hyra en limousine drivrutin.

Det finns två hotell på flygplatsen: Sofitel, som är direkt kopplad till den centrala terminalen – och Kyriad, som kan nås med buss. Det finns också flera affärer, kaféer och restauranger på och nära flygplatsen.