Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Lens

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Lens genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Lens. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Lens guide

Biluthyrning Lens

Hyrbil Lens

Lins (ca 37.000 invånare år 1999) ligger i norra Frankrike, inte långt från gränsen till Belgien.   Staden är en industristad med en lång historia av total brytning (kol).   University of lins inrymt i en ståtlig gammal byggnad – väl värt ett besök – och där vi erbjuder många olika studier, men huvudfokus ligger på teknik och naturvetenskap.

Bland de arkitektoniska underverk annars kyrkan l’Eglise Saint Léger nämns. Annars fotgängare La Rue de Paris populär, främst på grund av sin arkitektur, men för sina många shoppingmöjligheter.

En berömd fotbollslag, Racing Club de Lens, som ligger i staden – och stadion, Le Stade Felix Bollaert, med plats för 42.000 åskådare, är en av Frankrikes finaste. Några av matcher i VM 1998, här.