Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Le Mans

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Le Mans genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Le Mans. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Le Mans guide

Biluthyrning Le Mans

Hyrbil Le Mans

Le Mans ligger i nordvästra Frankrike   – I regionen Pays de la Loire – och är den största staden i departementet Sarthe.Le Mans har cirka 142.000 invånare (2009), men det uppskattas förorter – stigande befolkning på över 300.000. Staden är vackert belägen vid floden Sarthe.

Le Mans är ett kommersiellt centrum för regionen och en viktig knutpunkt för järnväg och väg. Det går snabbtåg från staden till både Paris och Nantes.

Le Mans är kanske mest känd för sina racing spår, som ligger 5 km utanför centrum. Den är värd den årliga tävlingen ”24 Heures du Mans”. Det är också en populär bil museum på plats – en utställning av över hundra bilar.

Den gamla staden Le Mans är en stor turistattraktion, och här kan man se resterna av den romerska stadsmuren från slutet 300-talet, den store gotiska St Julien du Mans katedralen från 1200-talet (som är särskilt känd för sin vackra glasmålningar) , Palace ”Palais des Comtes du Maine” från 1400-talet och ruinerna av ett romerskt bad.

Annars har staden ett arkeologiskt museum, en botanisk trädgård och flera parker och grönområden.

Den närmaste större flygplats är Nantes Airport – Atlantique, som ligger 196 km sydväst om Le Mans. Också   Paris – Charles de Gaulle är ett alternativ, som ligger 207 km från Le Mans.