Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Corsica Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Corsica Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Corsica Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Corsica Flygplats guide

Biluthyrning Corsica Flygplats

Hyrbil Corsica Flygplats

Figari Sud-Corse Airport (FSC) – som på franska kallas ”Aéroport Figari Sud-Corse” – ligger söder om den franska ön Korsika.Flygplatsen ligger 25 km sydväst om staden Porto-Vecchio – som är ön 3 största stad.

Figari flygplats öppnades 1975 och har en terminalbyggnad. Faciliteter för resenärer är relativt begränsad, men det finns några affärer och ”snackbarer” i byggnaden. Annars finns det en disk information och möjligheter till internetuppkoppling. Det finns inga bankomater på flygplatsen.

Figari flygplats betjänar cirka 300.000 passagerare under året och flygbolag som Air France, Air Korsika, Ryanair och Thomsonfly flyger hit.Det finns både permanenta och säsongsbetonade flyg från flygplatsen, och de mest populära destinationerna inkluderarParis , Marseille , Nice, London och Bryssel .

För att komma till staden Porto-Vecchio, kan man ta en buss eller taxi. Många turister vill hyra en bil på Korsika, så att du har frihet att upptäcka nya och spännande platser. Man kan få sin bil rätt på flygplatsen, sedan biluthyrningsföretag som Avis, Europcar och Hertz har filialer här.