Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Dijon

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Dijon genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Dijon. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Dijon guide

Biluthyrning Dijon

Hyrbil Dijon

Dijon ligger i den östra delen av Frankrike, och är huvudstad i regionen Bourgogne. Staden har 150.800 invånare (2005). Dijon är ett viktigt handelscentrum, berömt för produktion och försäljning av Burgund vin, sprit, senap, vinäger mm   Det sägs att Dijon är en av de vackraste städerna i Frankrike, eftersom staden undvek att förstöras av bomber under 2: a Världskriget. Staden har många kyrkor och katedraler, vackra parker, konstgallerier och museer. Den vackra Saint-Bénigne katedralen (1250-1288) bör nämnas särskilt.   Den är byggd i gotisk stil, med en 94 meter högt torn.    Dijon har annars – som Paris – både dess Notre Dame och dess triumfbåge (Port Guillaume) ..

Palais des Ducs de Bourgogne   Också värt ett besök.Här finner vi både konstmuseet Musée des Beaux Arts, och Stadshuset.

Dijon största shoppinggata som heter Rue de la Liberté. Den sträcker sig från Place Darcy Palais des Ducs.   Var kan en sådan besöka Le Boutique Maille (en specialitet butik för senap!).   Även Les Halles kommer för många att vara en spännande utflykt.   Det är en stor, inomhus marknad för jordbruksprodukter, kött och fisk och skaldjur.