Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Cognac

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Cognac genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Cognac. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Cognac guide

Biluthyrning Cognac

Hyrbil Cognac

Cognac ligger sydväst om Frankrike på carente flod, 97 km norr om Bordeaux .Staden har 21.900 invånare (2002). Staden är i fokus för tillverkning och export av konjak. Man kan   besöka ”Musée des Arts du Cognac” – en modern, interaktivt museum som visar historien och hur konjak produceras.Dessutom kan man besöka vingårdarna i området,   brandy källare och destillerier.En kunglig slott ”Château de Cognac”, är nästan 1000 år gammal och byggdes ursprungligen som en fästning.Under år 1450 vissa greve Jean de Valois beslutat att göra byggnaden där han bor, så slottet omvandlades till ett slott. I dag   den har en aktiv konjak produktion och slottet har källare med möjligheter till provsmakning konjak.Slottet har ett unikt läge och utformning och är verkligen värt ett besök.

Andra turistattraktioner inkluderar Gamla stan (Le vieux Cognac), ett område med många vackra gamla korsvirkeshus. Dessa byggdes mellan 1500 –   och 1800-talet.Den gamla staden har smala gränder och speciella butiker. Det kan också noteras att turister ofta hyra båt i Cognac för att uppleva den vackra floden carente.