Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Briançon

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Briançon genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Briançon. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Briançon guide

Biluthyrning Briançon

Hyrbil Briançon

Briancon ligger sydost om Frankrike – i Provence-Alpes-Côte d’Azur – och tillhör Haute-Alpes. Staden ligger vid sammanflödet av floderna Durance och Guisanne – endast 13 km från gränsen till Italien.

Briançon är en liten och vackra berget stad belägen 1.350 meter Staden har ca 11.600 invånare (2009), och är också en berömd skidort för skidentusiaster. Staden är också känd för att vara start-eller sluttby för ras ”Tour de France”.

Briançon har en stor klimat med 300 soldagar per år och mycket låg luftfuktighet. Staden har i flera år varit en känd kurort för behandling av sjukdomar i andningsorganen – inklusive astma.

En av stadens turistattraktioner var fästningen byggdes på 1600-talet, för att skydda området mot Österrike .Detta ingår i ”Vauban fästningar” – och är en UNESCO: s världsarvslista. Samma bro ”Pont d’Asfeld” från 1734.

Även kyrkan Notre-Dame et Saint-Nicolas från 1718 är värt ett besök.

Briancon ligger nära Ecrins nationalpark, och från byn Chantemerle (6 km nordväst om Briançon) kan man ta linbanan upp till berget ”Prorel” – vilket är 2566 meter Härifrån har man en fantastisk utsikt över skidområdet ”Serre Chevalier.”

Närmaste internationella flygplats är Turin flygplats i Italien , som ligger 121 km nordost Briançon.Annars Grenoble flygplats 156 km nordväst om Briançon.