Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Bordeaux

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bordeaux genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bordeaux. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bordeaux guide

Biluthyrning Bordeaux

Hyrbil Bordeaux

Bordeaux är en gammal hamnstad med 230.600 invånare (2005). Denna stad är belägen i sydvästra Frankrike vid floden Garonne. Redan 300 år f.Kr.Kr. Kelterna levde i Bordeaux.   Staden är känd för sin stora produktion av viner, Bordeaux viner som har producerats här sedan 1700-talet. Bordeaux satsar också på turism, eftersom staden har många fina byggnader att visa upp –   till exempel.Grand Theatre,   Byggd mellan 1775 och 1780.Palais Gallien, som består av ruinerna av en romersk amfiteater, kan också besökas.    En annan stor attraktion är St André katedralen från 1096.

Staden är också en stor gamla tornet, Tour S: t Nicholas, som ursprungligen byggdes som ett vakttorn för att skydda staden från angrepp. Härifrån kan man njuta av den vackra utsikten. Konst buffs bör besöka Musée des Beaux-Arts och se målningar av Matisse, Rubens och Titan. Förutom detta har många andra museer och konstutställningar i staden. För dem som är intresserade av shoppinggatan Rue Sainte-Catherine Europas längsta shoppinggata med butiker, restauranger och kaféer.