Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Bordeaux Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bordeaux Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bordeaux Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bordeaux Flygplats guide

Biluthyrning Bordeaux Flygplats

Hyrbil Bordeaux Flygplats

Bordeaux – Merignac Airport (BOD) ligger 13 km väster om Bordeaux centrum – i förorten Mérignac – och en internationell flygplats. Flygplatsen heter på franska ”Aéroport de Bordeaux – Merignac,” och är den 6: e mest trafikerade i Frankrike .

Bordeaux – Merignac Airport tjänster 3600 tusen resenärer per år (2010), och en del 20 flygbolag har direktflyg härifrån till hemlandet och utomlands – inklusive Air France, British Airways, KLM och Ryanair.

Några av de mest populära destinationerna från Bordeaux är Paris , Lyon , Marseille , London , Genève, Amsterdam och Madrid .

Flygplatsen grundades 1917 och har idag två terminaler med 3 salar (A, B och Billi). Den senare används av lågprisflygbolag.

Det finns bra utbud av butiker och restauranger på flygplatsen, och andra faciliteter som finns är postkontor, informationsdisk, bank och bankomat.Det finns flera hotell i olika prisklasser nära flygplatsen – inklusive Det 3-stjärniga ”Best Western Bordeaux Airport Hotel”.

Det finns goda bussförbindelser från flygplatsen till centrum av Bordeaux. Alternativt kan du ta en taxi.

Om du vill hyra en bil i Bordeaux, har ett antal internationella kontor biluthyrning på flygplatsen – inklusive Avis, Hertz, Sixt, Budget och Europcar.