Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Biarritz

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Biarritz genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Biarritz. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Biarritz guide

Biluthyrning Biarritz

Hyrbil Biarritz

Biarritz är en mycket populär semester och badort i sydvästra Frankrike Atlantkusten – speciellt Biscayabukten.Staden ligger i regionen Aquitaine och tillhör ministeriet för Pyrénées-Atlantiques. Biarritz har ca 25.000 invånare (2009), men när turister flockas till staden under sommaren ökar befolkningen markant.

Biarritz är känt för att vara en stor utväg med angenämt klimat, sandstränder, livliga nattliv med nattklubbar och kasinon, vackra parker och många hotell turist och stugor. Staden är också känd för sina utmärkta surfa möjligheter längs kusten.

Några populära sevärdheter och turistattraktioner i Biarritz har stadens stranden ”Grand Plage” (som även omfattar havet och en 73-meter hög fyr), St Martin-kyrkan från 1100-talet och saltvattensakvarium ”Musée de la Mer” – där besökare kan se både hajar och sälar.

Asian Art Museum ”Asiatica – Musee d’Art Asiatique” i Biarritz är förmodligen en populär attraktion. Det verkar asiatiska konstutställningar – särskilt från Indien,   Kina och Tibet.

På en klippa nära kusten står statyn ”Rocher de la Vierge” från 1864, som är en vit skulptur av ”Madonna med barnet”.

Biarritz ligger bara 18 km från gränsen till Spanien , och det är också ett kort avstånd till städerna Bayonne och Anglet.

Närmaste internationella flygplats är Biaritz-Anglet-Bayonne flygplats, som ligger bara 3 km utanför staden.