Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Bergerac

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bergerac genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bergerac. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bergerac guide

Biluthyrning Bergerac

Hyrbil Bergerac

Bergerac ligger i sydvästra Frankrike – I regionen Aquitaine, och är den näst största staden i departementet Dordogne.Staden har cirka 30.000 invånare (2009), och ligger vid floden Dordogne.

Staden och dess omgivningar är känt för sina viner, och det finns många vingårdar och vackra slott.

En stor turistattraktion i Bergerac historiska centrum från medeltiden, som ligger på norra sidan av floden. Här hittar du trevliga kullerstensgator och torg, restauranger och butiker.

I den gamla staden är vin museet ”Maison des Vins de Bergerac” rekommenderas ett besök. Museet är inrymt i ett gammalt kloster från 1100-talet, och vinentusiaster kan se utställningar som berättar historien om Bergerac viner. På sommaren finns det ofta konserter här och i december finns det en populär julmarknad vid klostret.

Andra populära turistattraktioner inkluderar Bergerac Notre-Dame från 1868, skulptur museum ”Musée Costi” som öppnade 2003 och Tobacco Museum – grundades 1950. Här kan besökare lära sig mer om tobak och rökning kulturellt sett, museet intressanta utställningar.

Den närmaste flygplatsen är Bergerac flygplats – Roumanières, som ligger 8 km sydost om staden.