Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Beauvis Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Beauvis Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Beauvis Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Beauvis Flygplats guide

Biluthyrning Beauvis Flygplats

Hyrbil Beauvis Flygplats

Den internationella flygplatsen i Beauvais – Tille Airport (BVA) ligger i norra Frankrike – Om 7 km nordost om centrum Beauvais.Flygplatsen heter på franska ”Aéroport de Paris – Beauvais-Tille,” och ligger 85 km norr om Paris.

Flygplatsen har två terminaler och anläggningar för besökare inkluderar flera restauranger och kaféer och butiker. Det finns inga hotell på flygplatsen, men den närmaste boende ”City Hotel” ligger bara 1 km från terminalbyggnaderna. Annars är det bra med hotell i Beauvais centrum.

Beauvais-Tille Airport betjänar 2.900 tusen resenärer i år (2010), och det är främst de lågprisflygbolag som flyger här – delvis Ryanair och Wizz Air Blueair. Från flygplatsen finns direktflyg till 50 destinationer i 14 länder, däribland till / från Moss Airport Rygge – i   Norge .

Att ta sig från flygplatsen till centrum av Beauvais, kan man ta en buss eller taxi. Det finns även flygbussar som går direkt till   Paris centrum eller till Disneyland Paris – som är mycket populära turistmål.

Om du vill hyra en bil i Beauvais har flygplatsen sex kontor Biluthyrning – däribland de välkända spelare som Avis, Europcar, Hertz, National och Sixt.