Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Auxerre

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Auxerre genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Auxerre. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Auxerre guide

Biluthyrning Auxerre

Hyrbil Auxerre

I regionen Bourgogne, 150 miles sydost om Paris, staden Auxerre som har 37.600 invånare (2002). Staden ligger på en sluttning ner mot floden Yonne, där det också finns en liten hamn. Den viktigaste produkten Auxerre är vin, särskilt Chablis.

Auxerre har många attraktioner att erbjuda, och har sedan 1995 varit medlem i ”Ville d’Art et d’histoire”, vilket innebär att i denna stad kan du uppleva en hel del konst och historia.Ett besök till den gotiska Saint-Etienne-katedralen i staden, kan du beundra de blyinfattade fönstren från 1200-talet. Annars kan du gå till ett kloster som heter Saint-Germain Abbey, där en del av byggnaden är från 900-talet.

I den gamla staden Auxerre är Klocktornet, byggd 1500. Den Nivernais kanalen vid floden Yonne, en i elektriska sommar hyra båtar och plocka upp kanalen. Det är populärt för både små och stora.