Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Angers Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Angers Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Angers Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Angers Flygplats guide

Biluthyrning Angers Flygplats

Hyrbil Angers Flygplats

Angers-Loire Airport – Aéroport Angers-Loire – (ANE) är en flygplats i det franska Maine-et-Loire. Flygplatsen hette ursprungligen Angers-Marce flygplats när det öppnade 1998, men bytte namn 2006. Den ersatte den gamla flygplatsen i Angers, som hade varit i drift från 1908.

Detta är i grunden en inhemsk flygplats, som under de senaste åren har gått igenom en enorm expansion. Under 2010 flygplatsen betjänade 4200 passagerare, men efter en ny utveckling en kapacitet på 50.000. Det förväntas att kraftigt öka under de kommande åren – och det finns planer på fler internationella destinationer.

Det finns en restaurang och butik i flygplatsterminalen – och i förhållande till flygplatsen, finns det också ett spännande flygmuseum.

För att komma till centrum av Angers, som ligger 16 km sydväst om flygplatsen kan man ta en buss eller taxi.

Om du vill hyra en bil i Anger, flera internationella biluthyrningsföretag (inklusive Hertz, Budget, Sixt) kontor på flygplatsen.