Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Amboise

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Amboise genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Amboise. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Amboise guide

Biluthyrning Amboise

Hyrbil Amboise

Amboise är en liten stad i centrala Frankrike , som tillhör det franska Indre-et-Loire.Amboise ligger vackert vid floden Loire – mellan städerna Tours och Blois. Staden har ca 10.000 invånare (2010).

Även Amboise i dag är inte stor och dominerande stad, den har en stolt historia. Från 1400-talet till 1600-talet var ett exempel Staden är bosatta franska kungar.

Annars är staden främst känd för sin stora och vackra slott – ”. Château d’Amboise” Den byggdes på 1000-talet, och är omgivet av en magnifik park. Slottet är ansluten till herrgården ”Clos Luce” via en underjordisk korridor. Levde och arbetade Leonardo da Vinci som den franska kungens gäst under de senaste tre åren av sitt liv (1516-1519). Han begravdes i Saint Florentin kyrka, som var beläget intill slottet, men förstördes under den franska revolutionen.

Andra attraktioner inkluderar Amboise ”Pagode de Chanteloup” –   1:44 m hög kinesisk pagod (byggd 1775), som ligger strax utanför staden.Den består av 7 våningar, är varje våning något smalare än den föregående. Annars finns det en speciell Postmuseet i Amboise – ”La Musée de la Poste”. Om det rör sig 18 km utanför centrum i Amboise, kan man besöka den imponerande medeltida slottet ”Château de Chenonceau” från runt 1520.

Närmaste internationella flygplats är Tours Val de Loire Airport, som ligger 27 miles väster om Amboise.