Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Ajaccio

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Ajaccio genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Ajaccio. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Ajaccio guide

Biluthyrning Ajaccio

Hyrbil Ajaccio

Ajaccio är huvudstaden på ön Korsika i Medelhavet, som ligger i det franska Corse-du-Sud. Staden har ca 65.000 invånare (2008), som ligger på öns västkust. Från hamnen i Ajaccio är en färja anslutning till sådana  Marseille , Toulon och Nice, .Många kryssningsfartyg besöker också denna stad.

Ajaccio grundades 1492 och är idag ett populärt turistmål som lockar med behagligt medelhavsklimat, sandstränder och en mängd kulturella och historiska sevärdheter.

Korsika blev en del av Frankrike   år 1768 och 1769 var Napoleon Bonaparte föddes i Ajaccio.Hans barndomshem – Maison Bonaparte – nu omvandlas till ett museum och runt staden finns också ett antal monument till hans ära.

Andra sevärdheter i Ajaccio inkluderar fästning ”La Citadelle” från 1492, konstmuseet Fesch – stor samling av målningar från 1700-talet fram till idag, Katedral ”Cathédrale Notre-Dame-de-l’Assomption d’Ajaccio” från 1593 och den korsikanska historien museet ”Musée En Bandera Ajaccio ”.

Staden har en trevlig promenad, bra shopping och ett pulserande nattliv – med restauranger, barer, kasinon och nattklubbar.

Den internationella flygplatsen ” Airport Ajaccio – Napoleon Bonaparte ”ligger 7 miles öster om centrum.