Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Agen

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Agen genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Agen. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Agen guide

Biluthyrning Agen

Hyrbil Agen

Agen ligger i sydvästra Frankrike   – I regionen Aquitaine – och administrasjonsby i departementet Lot-et-Garonne.Staden har ca 36.000 invånare och ligger på båda sidor om floden Garonne. En hängbro från 1800-talet kopplar stadsdelar och 550 meter långa akvedukt ”Pont d’Agen” också korsar floden.

Agen är kanske mest känd för sin odling och produktion av plommon – och kallas ofta ”Prune Capital”.

Agen är en gammal stad och har ett antal historiska byggnader från medeltiden. Staden är också känd för sina förtrollande marknader och gränder.

Bland de mest populära turistattraktioner är sådana Cathedral ”Agen Saint-Caprais” från 1100-talet med sitt klocktorn från 1835, teatern ”Ducourneau” från 1906, tegelkyrka ”Notre-Dame du Bourg” från 1200-talet och konstmuseum ”Museum of Fine Arts Agen.”

Den har en samling av målningar, skulpturer och keramik artefakter møber från medeltiden fram till idag. Museet är särskilt känd för sin stora samling av spanska verk från 1800 – och 1900 – inklusive fem målningar av Goya.

Passagerare som reser till Agen med barn, en resa till nöjesparken ”Walibi Aquitaine” rekommenderas.

Den närmaste flygplatsen är l’Aeroport d’Agen – La Garenne, som ligger 4,6 km sydväst om staden. Härifrån finns det direktflyg till   Paris .