Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Frankrike

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Frankrike genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Frankrike. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Frankrike guide

Biluthyrning Frankrike

Hyrbil Frankrike

Frankrike är Västeuropas största landet i området – och har en befolkning på cirka 64 miljoner (2010). Landet sträcker sig från Nordsjön i norr till Medelhavet i söder och har en gemensam gräns med Belgien,   Luxemburg , Tyskland , Andorra, Spanien , Monaco , Italien och Schweiz .Huvudstaden Paris har omkring 2,2 miljoner invånare i själva staden – men om du inkluderar förorterna, ökar befolkningen till nästan 12 miljoner.

De största städerna efter Paris är Marseille , Lyon , Toulouse och Nice, .

Landskapet i Frankrike är omväxlande. De norra och centrala delar domineras av ett relativt slätter, medan det i södra och sydöstra är höga bergskedjor (Pyrenéerna och Alperna). Västeuropas högsta berg, Mont Blanc (4807 m), som ligger i de franska Alperna. Några av de längsta floder i Europa flyter genom Frankrike: Loire, Rhône, Garonne och Seine.

Frankrike har varit känt som ett centrum för europeisk kultur i århundraden, och förändrade politiska regimer har varit medveten om att upprätthålla detta.

Frankrike har ett antal sevärdheter att erbjuda. Huvudstaden Paris har en särställning med sin historia, sin intressanta arkitektur, dess mode och dess blomstrande restaurang scen. Annars Provence och Rivieran (Côte d’Azur) Medelhavet tradition som turist och semestermål för människor från hela världen. Det måste också noteras att Frankrike, med sina många vingård, även är ett självklart resmål för många vinentusiaster.

Frankrikes mest trafikerade flygplats är Charles de Gaulle International Airport (Roissy), något nordost om Paris.Andra stora flygplatser är de traditionella Paris-Orly International Airport strax söder om huvudstaden och Nice Côte d’Azur internationella flygplats .