Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Finland

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Finland genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Finland. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Finland guide

Biluthyrning Finland

Hyrbil Finland

Republiken Finland (finska: Suomi) är den nord-nordiskt land, som täcker en yta på 338 145 km2.Befolkningen är drygt 5200 tusen (2010). Till Finland ingår även halvautonoma Åland, som ligger på gränsen mellan Östersjön och Bottniska viken. Finland har en gemensam gräns med Sverige , Norge och Ryssland .Huvudstaden Helsingfors (Helsingfors) har ca 560 000 invånare.

Andra större städer Esbo (Helsingfors), Tammerfors (Tammerfors), Vanda (Vanda), Åbo (Åbo) och Uleåborg (Uleåborg).

Finlands natur domineras av skog och höjdskillnader i landskapet i allmänhet relativt liten. Annars är landet korsas av många floder och sjösystem – och därmed populärt under namnet ”Landet med tusen sjöar”.

Finland har två officiella språk: finska (talas av 93%) och svenska (6%).

Landets populäraste attraktioner ligger i söder av Finska viken – främst i och kring huvudstaden Helsingfors. En av de mest besökta är den kustnära fästning Sveaborg från slutet av 1700-talet, som är med på UNESCO: s världsarvslista.

Finlands största flygplats är Helsingfors-Vanda flygplats , som ligger ca. 20 km norr om huvudstaden.Andra flygplatser är upptagen Tammerfors flygplats , flygplats Rovaniemi och Kemi flygplats.