Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Manila

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Manila genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Manila. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Manila guide

Biluthyrning Manila

Hyrbil Manila

Manila är huvudstad i Filippinerna och närmare bestämt på ön Luzon.Staden har cirka 1,7 miljoner invånare (2010), medan i Manila regionen (”Metro Manila”) bor cirka 15 miljoner.

Några av Manila många attraktioner inkluderar följande: Den vackra parken Rizal (Luneta), Intramuros – en gammal stad omgiven av en ringmur, fästning Fuerza de Santiago, Malacañang presidentpalatset och kyrkan San Agustín. Annars finns det en viktig nationell museum i staden, förutom en stor filippinsk kultur.

Manila är en livlig nattelivsby – och i Ermita och Malate distrikt finns ett brett utbud av restauranger och nattklubbar.Många av de mest lyxiga hotellen är belägna i den breda, 10-km Roxas Boulevard. Det finns också flera ambassader – förutom gourmetrestauranger och köpcentrum.

Flygplatsen Ninoy Aquino International Airport (NAIA) är något av centrum Manila – Pasay City. Nästan 18 miljoner passagerare betjänas av denna flygplats varje år.