Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Tartu

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Tartu genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Tartu. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Tartu guide

Biluthyrning Tartu

Hyrbil Tartu

Tartu är Estlands näst största stad. Det är centralt beläget i landet, 190 km sydost om huvudstaden Tallinn   – Vid floden Emajõgi.Staden har cirka 103.000 invånare (2010).

Tartu har varit ett centrum för kultur och utbildning sedan 1600-talet – och stadens universitet grundades redan 1632. Den moderna Tartu har också en hel del av industrin, särskilt i livsmedelsindustrin, glas och möbeltillverkning.

Många av Tartu historiska sevärdheter ligger vid eller nära stadens centrala torg – Rådhustorget. En ofta besökt attraktionen i detta område är katedralen i 1200-talet. Det ligger delvis i ruiner, men rummet vid tidpunkten (efter en restaurering i början av 1800-talet) universitetsbiblioteket.

Andra förslag byggnad är den vackra Johannes kyrka.

Annars ett besök i botaniska trädgården (grundades 1803) och i Vanemuine Teater (också från 1800) och rekommendera. Tartu har också ett historiskt museum och ett etnografiskt museum, som båda är populära turistattraktioner.

Den moderna delen av staden består av ett antal stora byggnader av stål, glas och betong – men blandningen av gammal och ny arkitektur betraktas som en framgång.

Stadens mest populära nattlivet koncentreras genom – och nära – Rådhusplatsen.

Tartu International Airport ligger 9 miles söder om centrum.