Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil York

Hitta det bästa priset på biluthyrning i York genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i York. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

York guide

Biluthyrning York

Hyrbil York

York har cirka 185.000 invånare (2010), som ligger i norra England .Staden har funnits sedan romartiden (Eboracum) – och var också centrum för Viking rike Jorvik. Den sista Viking kungen av Jorvik / York Eirik Bloodaxe som fördrevs av engelsmännen under 954

Det finns ett antal intressanta sevärdheter i York. Delar av den gamla staden har bevarats, och framför allt den smala gatan “The Shambles”, med sina vackra korsvirkeshus. Annars en av Englands katedraler här – York Minster. Den byggdes i gotisk stil 1220. Delar av den gamla medeltida stadsmuren bevaras, och några av grindarna. Den mest imponerande av dessa är tillräckligt “Mickelgate Bar”.

Om du är i York, bör du också kolla National Railway Museum. Var kan en sådan se världens snabbaste ånglok, “The Mallard”.   Det satt en hastighet rekord i 1938 med 202 km / t, och var – med sin aerodynamiska design – långt före sin tid.

Den närmaste större flygplats är Leeds Bradford International Airport , som ligger cirka 50 miles sydväst om York.