Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Norwich

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Norwich genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Norwich. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Norwich guide

Biluthyrning Norwich

Hyrbil Norwich

Norwich ligger vid floden Wensum i sydöstra England – Om 30 km från Nordsjökusten.Staden har 135.000 invånare (2010), och är en del av länet av Norfolk.

Norwich är en väg och järnvägsknut och ett viktigt kommersiellt och administrativt centrum i regionen. Staden har många vackra gamla byggnader – som visar att Norwich var från 1100-talet till 1800-talet en av Storbritanniens största och rikaste provins städer.

Staden har mer än 30 bevarade medeltida kyrkor – inklusive katedralen från 1145 i romansk-normandisk stil. En annan turistattraktion i staden är det normandiska slottet “Norwich Castle” från 1067. Idag slottet finns ett museum och ett konstgalleri.

Andra populära attraktioner inkluderar Norwich Gamla stan med kullerstensgator och museer, “Cow Tower” – en historisk militär torn från 1300-talet, byggnaden “Dragon Hall” från 1430 och marknaden i Stadshuset.

Norwich är känt för att vara en mycket populär shoppingstad med butiker och gallerior, och staden har också ett pulserande nattliv med restauranger, pubar och nattklubbar.

Stadens fotbollsklubb Norwich City FC spelar sina hemmamatcher på fotbollsstadion “Carrow Road” – som rymmer 26.000 åskådare.

Flygplats Norwich International Airport ligger 5,2 miles norr om centrum.