Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Newquay Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Newquay Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Newquay Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Newquay Flygplats guide

Biluthyrning Newquay Flygplats

Hyrbil Newquay Flygplats

Newquay Cornwall Airport (NQY) ligger 6 miles nordost Newquay centrum, och är en viktig flygplats för sydvästra delen av England .

Newquay flygplats var civil flygplats under 2008 och var tidigare en militär flygplats. Flygbolag Flybe har idag reguljära flygningar härifrån till   London och Manchester , och flygbolaget Isle of Scilly Skybus har säsongsbetonade flyg till Edinburgh .Lufthansa flyger även till staden Düsseldorf   Tyskland här (säsongsöppen).

Newquay flygplats har en terminalbyggnad och har kapasietet att tjäna 700.000 resenärer per år.

Faciliteter på flygplatsen i dag är sådan gratis trådlöst internet (Wi-Fi), utomhusterrass och två caféer – där du också kan köpa bakverk.

Alla passagerare över 16 måste betala en flygskatt av £ 5 med check. Detta belopp kommer att användas för uppgradering och utbyggnad av terminalbyggnaden och parkeringsplats.

Att ta sig från flygplatsen till centrum av Newquay, kan du använda taxi eller buss. Dessutom biluthyrningsföretag Hertz, Europcar och Avis kontor på flygplatsen, om du vill hyra en bil.

Airways Hotel ligger nära flygplatsen, om du behöver ett boende här.